Menu główne:
FP200+ |
FT110 |
FT90V |
FT90 |
FT 40 |
FD |
|
Jaja i produkty mleczne: |
||||||
BIAŁKO JAJA |
+ |
+ |
+ |
+ |
+ |
+ |
Ryby i owoce morza: |
||||||
DORSZ |
+ |
+ |
+ |
+ |
+ |
+ |
Owoce: |
||||||
JABŁKO |
+ |
+ |
+ |
+ |
+ |
+ |
Progukty zbożowe i inne: |
||||||
KUKURYDZA |
+ |
+ |
+ |
+ |
+ |
+ |
Zioła i przyprawy: |
||||||
CZOSNEK |
+ |
+ |
+ |
+ |
+ |
FP200+ |
FT110 |
FT90V |
FT90 |
FT 40 |
FD |
|
Drób i mięso: |
||||||
KURCZAK |
+ |
+ |
+ |
+ |
+ |
|
Orzechy i nasiona: |
||||||
MIGDAŁY |
+ |
+ |
+ |
+ |
+ |
+ |
Warzywa i rośliny strączkowe: |
||||||
FASOLA BIAŁA |
+ |
+ |
+ |
+ |
+ |
+ |
Pozostałe produkty: |
||||||
DROŻDŻE PIEKARSKIE |
+ |
+ |
+ |
+ |
+ |
+ |
|
||||||
Wskazania do przeprowadzenia badania na nietolerancję: |
* przewlekłe problemy żołądkowo – jelitowe: choroba Leśniowskiego- |